Sute de angajaţi Horeca şi de la mari agenţi economici vaccinaţi anti-Covid, la Alba

Sute de angajaţi Horeca şi de la mari agenţi economici vaccinaţi anti-Covid, la Alba

Peste 500 de angajaţi din HORECA şi de la patru agenţi economici din Alba Iulia, Blaj şi Sebeş au fost vaccinaţi anti-COVID-19 în Alba, judeţ în care aproape o cincime din populaţie a primit cel puţin o doză de vaccin, potrivit informaţiilor transmise miercuri, AGERPRES, de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP).

"Până la acest moment au fost vaccinaţi 167 de angajaţi de la 17 firme din domeniul HORECA şi 337 de angajaţi de la 4 agenţi economici din judeţ", a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Alba, Ioana Presecan.

Serul folosit pentru imunizare este de tip Pfizer.

Potrivit Ioanei Presecan, se pot întocmi în continuare liste cu angajaţii care doresc să se vaccineze, liste ce vor fi trimise pe e-mail la DSP şi pe baza cărora se vor face solicitările de doze de vaccin necesare.

"În funcţie de numărul de angajaţi înscrişi, vaccinarea se va face fie prin intermediul echipelor mobile la sediile firmelor, fie la centrele de vaccinare fixe din judeţ", a menţionat Ioana Presecan.

Alba se plasează pe locul 7 la nivel naţional din punct de vedere al persoanelor vaccinate cu prima doză, numărul acestora fiind de 64.130, ceea ce reprezintă 19,5% din populaţia judeţului. 

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt