SUSȚINEM ROMÂNIA - MĂNÂNCĂ ROMÂNEȘTI!, o campanie PRIMA NEWS și FOCUS - Prima News

SUSȚINEM ROMÂNIA – MĂNÂNCĂ ROMÂNEȘTI!, o campanie PRIMA NEWS și FOCUS

Statul nu face. Nu face pentru copii, nu face pentru mame, nu face pentru șoferi, nu face pentru profesori, nu face pentru fermieri. Sunt plângeri din partea tuturor. Putem, însă, să facem noi. Există categoria celor care fac și pe care putem să-i ajutăm fiecare dintre noi.

Pentru care noi, nu statul, putem face un lucru mărunt, simplu și eficient: să cumpărăm ce produc și să mâncăm ce iese din munca lor. Să mâncăm românești. Nu românește, ci românești – produse din fermele din apropierea caselor noastre, carne depsre care știm din ce județe vine, brânză de la vacile și caprele pe care le vedem pe câmp, fructe din livezile pe lângă care trecem, pâine făcută de mâini pe care le cunoaștem.

Prima News și Focus lansează o nouă campanie – Susținem România – Mănâncă românești!, în care vă vom spune povestea mâncării de fiecare zi și a oamenilor din spatele ei. Mai ales a muncii, banilor investiți și sacrificiilor lor. Veți vedea cum ajunge laptele brânză, peștele fel de mâncare și vlăstarul -fruct frumos expus la magazin. Mănâncă românești, campanie Prima News susținută de Focus!Total
0
Shares
Total
0
Share