Suspect reţinut în cazul dublei crime de la Bran

Suspect reţinut în cazul dublei crime de la Bran

Poliţia a reţinut aseară un suspect în cazul dublei crime din judeţul Braşov. Acesta ar fi văr cu una dintre victime şi şi-a recunoscut, parţial faptele. Bărbatul fost pus sub acuzare pentru violare de domiciliu şi omor calificat. Vă avertizăm că urmează imaginii şi detalii care vă pot afecta emoţional.

El va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Vă reamintesc că, poliţia a fost alertată despre tragedie de cumnata victimelor. Îngrijorată că nu-i poate contacta pe cei doi soţi, femeia a mers la locuinţa celor doi. În dormitor a dat de-o imagine desprinsă din filmele de groază. Trupurile neînsufleţite erau într-o baltă de sânge. Iar în apropierea victimelor a văzut arma crimei. Un topor.

Întreaga comunitate e îngrozită. Tinerii, de 32 şi 37 de ani, erau căsătoriţi de un an şi duceau o viaţă liniştită. Bărbatul era pompier, iar femeia asistentă la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov.

Când au ajuns la faţa locului, echipajele SMURD au putut doar să constate decesul celor doi. Pentru că ambii aveau lovituri grave la nivelul capului, iar uşa locuinţei era spartă, anchetatorii au mers imediat pe pista unei crime.

Poliţiştii au deja un cerc de suspecţi. Familia îl bănuieşte pe un văr al bărbatului ucis. S-ar fi certat din cauza unei palme de teren agricol. Cazul a fost preluat de Pachetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt