Surse: Klaus Iohannis i-a certat pe liberalii care „s-au făcut de râs” la alegeri - Prima News

Surse: Klaus Iohannis i-a certat pe liberalii care „s-au făcut de râs” la alegeri

Președintele Klaus Iohannis și liderii PNL s-au întâlnit, marți, la Vila Lac, pentru a discuta despre rezultatul alegerilor și despre formarea viitoarei coaliții de guvernare. 

Klaus Iohannis le-a transmis liderilor PNL că se gândește la „două, trei nume de premier” și că până pe 23 decembrie va fi învestit un guvern PNL-USR PLUS-UDMR. Guvernul va avea o pondere a miniștrilor proporțională cu rezultatul obținut de cele trei formațiuni politice la alegerile parlamentare.

Președintele le-ar fi spus liberalilor că este foarte dezamăgit de rezultatele obținute și „i-a dojenit” pe cei care au avut rezultate bune la locale, iar acum „s-au făcut de râs”, susține surse participante la discuții. Acesta le-a mai cerut liderilor PNL „depolitizare masivă în administrație”.

După întâlnirea cu Klaus Iohannis, liberalii s-au întors la sediul PNL din Modrogan. Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat după întâlnire că „a fost o discuţie despre strategia de formare a majorităţii parlamentare şi de învestire a unui guvern”.Total
0
Shares
Total
0
Share