Supăraţi că nu mai au linişte

Supăraţi că nu mai au linişte

Scandal într-o zonă aflată la doi paşi de Piaţa Obor şi de Primăria Sectorului 2 din Bucureşti. Locatarii din mai multe blocuri se plâng că de câteva luni un grup de tineri se adună noapte de noapte pe banca unei cafenele de la parter, iar în urma lor rămâne dezastru. Pe lângă mizeria pe care o lasă, aceştia fac gălăgie, consumă alcool, dar şi alte substanţe, spun cei din zonă. Oamenii susţin că au făcut sesizări în repetate rânduri, însă autorităţile nu ar fi luat nicio măsură.

Locatarii spun că problemele au apărut la începutul verii. De cum se lasă seara, mai mulţi tineri pe care cei din zonă îi numesc dubioşi, au locul lor de întâlnire pe Şoseaua Ştefan cel Mare.

În urma lor, potopul de gunoaie pe care sunt nevoiţi să le strângă a doua zi locatarii. Aceştia se plâng şi de zgomotul pe care îl fac tinerii în toiul nopţii, dar şi de alte activităţi ale lor.

Oamenii de la blocurile afectate spun chiar că banca de pe trotuar ar fi amplasată ilegal. Patronul cafenelei, care, însă, a fost închisă acum două luni, infirmă acuzaţiile. Patronul cafenelei mai spune că banca urmează să fie ridicată la finalul anului. Locatarii susţin că au trimis nenumărate plângeri către autorităţi, însă fără niciun efect.

O singură plângere a fost luată în seamă de Poliţia Locală, iar doi dintre tineri au fost amendaţi. Am încercat să luăm o reacţie şi din partea primarului din Sectorul 2. Acesta ne-a redirecţionat către biroul de presă, unde ni s-a spus că edilul nu este disponibil chiar în ziua în care am realizat acest material.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt