Stilul lui Kate Middleton – ținutele cu care Ducesa de Cambridge a impresionat o lume întreagă - Prima News

Stilul lui Kate Middleton – ținutele cu care Ducesa de Cambridge a impresionat o lume întreagă

Kate Middleton, care abia a împlinit 40 de ani, poartă întotdeauna ținute memorabile și a demonstrat de numeroase ori că poate combina piesele de designer cu cele ale unor branduri mai accesibile.

De-a lungul anilor s-a putut observa cu ușurință designerii preferați ai Ducesei sunt Jenny Packham, Alexander McQueen și Catherine Walker, însă a purtat de multe ori și piese de la branduri precum Zara sau H&M.

Chiar și cei mai înverșunați critici ai familiei regale britanice pot recunoaște că Prințul William și Kate Middleton fac eforturi să reabiliteze imaginea publică a monarhiei și să o facă să pară mai apropiată de oameni. Este ceva evident mai ales când vine vorba de garderoba Ducesei de Cambridge, care, cel puțin de un an încoace, este din ce în ce mai relaxată, însă pentru evenimentele oficiale aceasta alege întotdeauna ținute glam.

Kate Middleton și Prințul William au sărbătorit anul trecut zece ani de căsnicie, prilej cu care foștii colegi de facultate ai Ducilor de Cambridge au făcut o serie de dezvăluiri inedite despre începuturile relației lor. „Cu siguranță aveau o chimie’, remarcă Laura Warshauer, studentă și ea la aceeași universitate și colegă de apartament cu cei doi pentru publicația People. Cei doi s-au cunoscut la Universitatea St. Andrews, în timp ce urmau un curs de istoria artei. Kate Middleton și Prințul William și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, sunt mereu în atenția lumii și trebuie să recunoaștem că așteptăm cu nerăbdare orice imagine nouă cu aceștia.

Total
0
Shares
Total
0
Share