Stilul lui Kate Middleton – ţinutele cu care Ducesa de Cambridge a impresionat o lume întreagă

Stilul lui Kate Middleton – ţinutele cu care Ducesa de Cambridge a impresionat o lume întreagă

Kate Middleton, care abia a împlinit 40 de ani, poartă întotdeauna ţinute memorabile şi a demonstrat de numeroase ori că poate combina piesele de designer cu cele ale unor branduri mai accesibile.

De-a lungul anilor s-a putut observa cu uşurinţă designerii preferaţi ai Ducesei sunt Jenny Packham, Alexander McQueen şi Catherine Walker, însă a purtat de multe ori şi piese de la branduri precum Zara sau H&M.

Chiar şi cei mai înverşunaţi critici ai familiei regale britanice pot recunoaşte că Prinţul William şi Kate Middleton fac eforturi să reabiliteze imaginea publică a monarhiei şi să o facă să pară mai apropiată de oameni. Este ceva evident mai ales când vine vorba de garderoba Ducesei de Cambridge, care, cel puţin de un an încoace, este din ce în ce mai relaxată, însă pentru evenimentele oficiale aceasta alege întotdeauna ţinute glam.

Kate Middleton şi Prinţul William au sărbătorit anul trecut zece ani de căsnicie, prilej cu care foştii colegi de facultate ai Ducilor de Cambridge au făcut o serie de dezvăluiri inedite despre începuturile relaţiei lor. „Cu siguranţă aveau o chimie', remarcă Laura Warshauer, studentă şi ea la aceeaşi universitate şi colegă de apartament cu cei doi pentru publicaţia People. Cei doi s-au cunoscut la Universitatea St. Andrews, în timp ce urmau un curs de istoria artei. Kate Middleton şi Prinţul William şi cei trei copii ai lor, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, sunt mereu în atenţia lumii şi trebuie să recunoaştem că aşteptăm cu nerăbdare orice imagine nouă cu aceştia.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt