Spulberaţi de tren

Spulberaţi de tren

Accident cumplit într-o comună din Suceava! O maşină în care se aflau patru oameni a fost spulberată de un tren. Impactul a fost atât de puternic încât două femei au murit pe loc. Din maşină, salvatorii au mai scos şi doi copii. Ambii au fost duşi la spital, în stare gravă. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional!

Impactul a avut loc în localitatea suceveană Prelipca, la trecerea cu calea ferată. Din maşina spulberată de garnitură, n-a mai rămas aproape nimic. În maşină se aflau patru oameni. Două femei şi doi copii. Tragedia i-a şocat până şi pe salvatori. Impactul a fost atât de puternic încât cele două femei au murit pe loc.

Martorii povestesc că în acea zonă trenurile circulă cu mare viteză. Poliţiştii, ajunşi şi ei la locul accidentului, au început să facă verificări. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Un alt accident cumplit a avut loc şi pe A1 , între judeţele Timiş şi Arad. Un şofer, de 37 de ani, a murit, iar pasagera de pe scaunul din dreapta a fost grav rănită după ce maşina lor a fost lovită violent de un TIR.

Martorii povestesc că maşina bărbatului era oprită pe banda de urgenţă, din cauza unei defecţiuni. Poliţiştii au deschis acum o anchetă. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o oră.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt