Spulberate de maşină pe marginea drumului

Spulberate de maşină pe marginea drumului

O copilă de doar 11 ani a murit, iar o altă adolescentă a ajuns în stare gravă la spital după ce au fost spulberate de o maşină. S-a întâmplat într-o comună din judeţul Iaşi, când cele două fete se aflau pe marginea drumului, chiar în faţa casei unde locuieşte una dintre ele. Şoferul a pierdut controlul volanului şi n-au avut nicio şansă să se ferească. O altă fată care se afla în autoturism a fost şi ea grav rănită. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată momentul în care maşina scăpată de sub control izbeşte un stâlp de electricitate şi ricoşează direct în cele două fete care se aflau pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a oprit direct în gardul unei casei. Zgomotul asurzitor i-a scos pe oameni în stradă.

Mai multe echipaje SMURD au ajuns în comuna Ţibana, unde a avut loc accidentul. Salvatorii au găsit trei victime. Cele două fete lovite de maşină şi o altă adolescentă de 14 ani, care se afla în autoturism, pe scaunul din dreapta.

Deşi a fost resuscitată la faţa locului, fetiţa de 11 ani a murit la scurt timp după internare. Vestea a venit ca un trăsnet pentru familie. Localnicii povestesc că şoferul teribilist este cunoscut că circulă cu viteză mare prin sat. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Părinţii celorlalte două fete aşteaptă acum ca starea lor să se îmbunătăţească şi să poată fi externate. Oamenii spun că în această zonă au loc frecvent accidente deoarece şoferii circulă cu viteză mare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt