Sorin Grindeanu a anunţat care va fi primul şantier monitorizat cu drone: E un proiect „de Cartea Recordurilor”

Sorin Grindeanu a anunţat care va fi primul şantier monitorizat cu drone: E un proiect „de Cartea Recordurilor”
Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Primul şantier a cărui activitate va fi monitorizată, în timp real, cu drone, va fi cel al drumului de centură al municipiului Tecuci. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune că e un proiect „de Cartea Recordurilor”, pentru că e în lucru de 13 ani.

Proiectat pentru prima oară în 2005, drumul de centură al municipiului Tecuci are în prezent termen de finalizare luna mai a anului viitor, aflându-se la a treia încercare de realizare.

„Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor, recunosc că nu am ştiut că de 13 ani se lucrează la Centura de la Tecuci şi am înţeles că e un record absolut. Mi-au comunicat, şi vă spun lucrul acesta pentru că vreau să-l fac public, că în luna mai este termen de finalizare. I-am informat, la rândul meu, că pe proiectul pe care l-am anunţat, acela de a urmări şantierele din ţară cu drone, primul proiect pe care am să-l urmăresc şi o să-l vedem live pe site-ul ministerului să fie acesta, pentru că asta este ceva de domeniul incredibilului, ca de 13 ani să se lucreze, de zici că a fost Centura Parisului şi nu de la Tecuci”, a spus Grindeanu, potrivit Agerpres.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt