Soluţie : Deşeurile Capitalei, duse în alte judeţe

Soluţie : Deşeurile Capitalei, duse în alte judeţe
Digi24

Coşmarul gunoaielor din Sectorul 1 pare a fi unul fără sfârşit! Ministrul Mediului, primarul general Nicusor Dan, prefectul Capitalei, primarul Clotilde Armand şi edilii de la sectoarele 2, 3 şi 6 au stat astăzi la aceeaşi masă pentru a găsi soluţia ca sectorul 1 să nu devină o bombă biologică. Salvarea ar putea fi fondurile europene, bani cu care să fie făcută o nouă groapă de gunoi. Până la accesarea lor însă, perspectiva este sumbră: oamenii vor sta cu munţii de deşeuri în faţa caselor.

După aproape 3 ore de discuţii aprinse, speranţele locuitorilor din sectorul 1 al Capitalei de a scapa de muntii de gunoiae care tronează pe străzi… au fost puse în aşteptare. Chiar şi primarul Clotilde Armand recunoaste acest lucuru.

Primarul general al Capitalei spune că se vor accesa bani europeni pentru a crea locuri pentru depozitarea gunoaielor.

Asociatia de dezvoltare intercomunitar aar trebui să fie înfiinţată în august. Însă ar putea dura câteva luni până când noile locuri de depozitare vor fi funcţionale

Acum în Bucureşti există o singură groapă care depozitează deşeurile din toate sectoarele. Prefectul susţine că este avută în vedere inclusiv modificarea legislaţiei privind depozitarea gunoaielor astfel încât să fie permisă depozitarea lor şi în altă parte decat pe raza unităţii administrative teritoriale.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt