Solistul trupei Hara se lansează în Stand-up Comedy printr-un spectacol inspirat din pandemie

Solistul trupei Hara se lansează în Stand-up Comedy printr-un spectacol inspirat din pandemie

Solistul trupei Hara, Flavius Buzilă, se lansează în Stand-up Comedy, iar premiera spectacolului "DOMNU' HARA" va avea loc în data de 12 aprilie, de la ora 19,00, la Cinematograful "Florin Piersic" din Cluj-Napoca.

" 'DOMNU'HARA' este un spectacol de comedie de tip 'one man show', în care cântăreţul-comediant, Flavius Buzilă, va susţine o reprezentaţie live de aproximativ 90 minute în faţa publicului, căruia i se va adresa direct de pe scenă. Lansarea în Stand-up Comedy a solistului trupei Hara, Flavius Buzilă, vine la 111 ani de la prima recenzie a unui spectacol de comedie în care a fost menţionat termenul de 'stand-up', în 'The Stage', în anul 1911", se arată într-un comunicat transmis, duminică, de Asociaţia Hara.

Flavius Buzilă spune că a hotărât să se facă "de râs... în public".

"Spectacolul este o surpriză de la un capăt la celălalt, este un spectacol unic pentru mine, dar vreau să fie şi pentru public - de muzică şi stand-up. Muzica şi umorul sunt cele mai mari pasiuni ale mele, iar de data aceasta le-am pus într-un spectacol împreună, fiind inspirat de tot ce s-a întâmplat în cei doi ani de pandemie şi din relaţia mea cu comunitatea mea de pe Facebook şi Instagram. Am făcut mai multe video-uri care au avut mare succes, oamenii îmi spuneau că este o 'râsoterapie' şi îi ajută foarte mult. M-au inspirat răspunsurile lor, feedback-ul lor, astfel am tot creat şi, până la urmă, mi-am spus că va veni şi timpul în care vom scăpa de pandemie. Sincer, îmi doream să le aud râsetele live, nu doar să îmi închipui cum râde lumea", a declarat Flavius Buzilă.

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt