Șoferul autocarului ar fi adormit la volan - Prima News

Șoferul autocarului ar fi adormit la volan

În doar câteva secunde s-a produs tragedia din Slovenia, în urma căreia trei oameni au murit și alți patru au fost răniți. Potrivit datelor din anchetă, șoferul ar fi ațipit la volan, iar în secunda următoare autocarul a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. O tânără este internată în continuare în stare gravă!

Un moment de neatenție l-a costat viața a trei persoane. De vină pentru accidentul produs pe autostrada A5 din Slovenia, între localităţile Garciani şi Murska Sobota ar fi chiar șoferul, spun surse din anchetă. Se pare că acesta ar fi ațipit la volan, iar în doar câteva secunde s-a produs tragedia.

Pasagerii mergeau în vacanță în Italia, iar o parte dintre ei se întorceau la muncă. Toți dormeau la ora la care a avut loc accidentul. În autocar mai erau alți 2 șoferi. Pentru 2 bărbați și o femeie aceasta avea să fie ultima călătorie. Alte 4 persoane au văzut moartea cu ochii. Printre ele și o fată de 23 de ani. Doi dintre cei trei internați se simt mai bine și vor fi externați.

Firma de transport spune că doar a închiriat mașina și că este prima dată când se întâmplă un astfel de accident cu unul dintre autocarele lor. Ancheta continuă în Slovenia. Între timp, familiile celor decedați așteaptă ca trupurile neînsuflețite ale celor dragi să fie aduse în țară.

foto: sobotainfo.com

Total
0
Shares
Total
0
Share