Şofer oprit cu focuri de armă

Şofer oprit cu focuri de armă

A fost urmărire ca-n filme în judeţul Mureş. Un şofer a refuzat să se legitimeze şi a fugit apoi de Poliţie kilometri întregi. Bărbatul a fost oprit în cele din urmă cu focuri de armă şi cu o plasă de cuie care taie cauciucurile. În fuga lui a rănit o poliţistă. Când în sfârşit l-au prins, poliţiştii şi-au dat seama că, de fapt, şoferul nu avea permis de conducere!

Bărbatul de 56 de ani a fost oprit în trafic putin după ora 21:00. Când poliţiştii i-au cerut actele, şoferul a refuzat să se legitimeze şi devenit agresiv. Ca să scape de filtru bărbatul a dat cu spatele şi a lovit o poliţistă. A plecat apoi în trombă, lovind şi maşina Poliţiei. Agenţii au plecat imediat după el.

Un alt echipaj de poliţie, chemat în ajutor, a reuşit să îl oprească pe şoferul fugar, în satul Berghia. Poliţiştii au folosit un sistem de oprire forţată a maşinilor pe care l-au pus pe şosea. Când s-a văzut cu cauciucurile tăiate, bărbatul s-a baricadat în maşină. A fost scos într-un final de poliţişti şi dus la spital pentru analize.

Poliţista rănită a ajuns şi ea la spital unde a primit îngrijiri medicale. Bărbatul fugise de Poliţie pentru că nu avea permis de conducere. El a fost reţinut.

Cu dosar penal s-a ales şi o şoferiţă din Mehedinţi după ce a provocat un grav accident pe un drum naţional. Din cauza vitezei, femeia a ajuns cu maşina pe contrasens unde a lovit alte două maşini. Opt oameni au ajuns la spital. Localnicii spun că în zonă şoferii circulă cu mare viteză şi că nu de puţine ori au loc accidente. Oamenii au făcut din nou sesizări către autorităţile locale, să ia măsuri.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt