Şocul trăit de o femeie din Belgia, după ce şi-a văzut tatăl ţinut gol pe holuri, printre pacienţii din Spitalul din Reşiţa

Şocul trăit de o femeie din Belgia, după ce şi-a văzut tatăl ţinut gol pe holuri, printre pacienţii din Spitalul din Reşiţa

O femeie care trăieşte în Belgia a trăit un adevărat şoc după ce, urmărind pe internet imagini de la Spitalul din Reşiţa, l-a văzut pe tatăl ei printre pacienţii ţinuţi goi pe holuri. Femeia spune că bătrânul, care între timp a murit, se dusese la spital pentru o problemă la picior şi a fost diagnosticat cu coronavirus. Până acum, ea nu a ştiut în ce condiţii fusese tratat tatăl său. 

Au fost date primele sancţiuni la Spitalul Judeţean din Reşiţa, după apariţia imaginilor în care pacienţi cu COVID-19 stau în mizerie, dezbrăcaţi şi nesupravegheaţi. Managerul a primit o amendă de 10.000 de lei de la Inspecţia Sanitară de Stat. Alina Stancovici declara ieri, aici, la Digimatinal, că nu poate face nimic în privinţa condiţiilor în care sunt trataţi pacienţii, deoarece spitalul are datorii şi nu are personal suficient.

Managerul susţinea că situaţia este aceeaşi în toate spitalele din România, dar şi că fotografiile ar fi fost făcute înainte ca în secţia de boli infecţioase să se fi făcut curat.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt