Şobolanii au invadat Academia de Poliţie

Şobolanii au invadat Academia de Poliţie

Studenţii Academiei de Poliţie locuiesc în condiţii greu de imaginat pentru secolul XXI. Pe holul căminelor se plimbă şobolanii, apa caldă nu curge la robinet, iar băile sunt mizerabile. Reprezentanţii sindicatului Europol spun că până şi în penitenciare condiţiile sunt mult mai bune decât în căminele studenţeşti.

Chiar dacă poate pare greu de crezut, aceste imagini au fost filmate pe holurile căminelor de la Academia de Poliţie. Un student a fost şocat când a ieşit din cameră şi a văzut că pe lângă uşa lui se plimbă şobolanii. Şi asta nu este tot, lista de probleme este interminabilă. Viitorii poliţiştii au cerut ajutorul sindicatului Europol, pentru că nu au cum să trăiască în aceste condiţii.

Şefii Academiei de Poliţie din Bucureşti ridică din umeri. Le-au spus studenţilor că dacă vor condiţii mai bune trebuie să pune ei mână de la mână, să strângă bani şi să îşi rezolve problemele.

Sindicaliţştii spun că tot ce se întâmplă reprezintă doar consecinţa managementului dezastruos din ultimii 10-15 ani. Mai mulţi studenţi s-au strâns serile trecute şi au vrut să înceapă o grevă, poate aşa o să îi bage şi pe ei cineva în seamă. Însă, conducerea instituţiei le-a tăiat rapid aripile.

La Academia de Poliţie din Bucureşti învaţă în acest moment 745 de studenţi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt