Șmecherul cu bolid a ajuns în arest - Prima News

Șmecherul cu bolid a ajuns în arest

Un bărbat din București a fost reținut după ce și-a violat, sechestrat și șantajat iubita. Anchetatorii spun că ar fi vorba chiar despre Șerban Michelle Antonio, celebrul șofer care a fugit de polițiști anul trecut, la un control de rutină, și a fost găsit după aproape 12 ore. În tot acest timp, bărbatul posta filmulețe în care își bătea joc de agenți și îi amenința.

Pe 26 octombrie anul trecut, Șerban Michelle Antonio a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. În timp ce fugea de agenții de poliție a lovit două mașini. Un polițist și patru jandarmi au încercat să îl oprească, dar nu au reușit. Abia după 11 ore a fost găsit. În timp ce era căutat, el a postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje în care îi jignea și amenința pe agenții de poliție .

Acum, Michelle Antonio a ajuns din nou pe mâinile oamenilor legii. De data aceasta, pentru viol. Bărbatul este acuzat că și-ar fi sechestrat iubita. A închis-o într-o casă din Sectorul 5 al Capitalei, acolo a violat-o și a filmat întreaga scenă. Bărbatul chiar și-a amenințat iubita cu moartea.

Șerban Michelle Antonio urmează să fie prezentat instanței cu propunerea legală.În 2020, el a fost implicat și într-un dosar de trafic de droguri.

Total
0
Shares
Total
0
Share