Şmecherul cu bolid a ajuns în arest

Şmecherul cu bolid a ajuns în arest

Un bărbat din Bucureşti a fost reţinut după ce şi-a violat, sechestrat şi şantajat iubita. Anchetatorii spun că ar fi vorba chiar despre Şerban Michelle Antonio, celebrul şofer care a fugit de poliţişti anul trecut, la un control de rutină, şi a fost găsit după aproape 12 ore. În tot acest timp, bărbatul posta filmuleţe în care îşi bătea joc de agenţi şi îi ameninţa.

Pe 26 octombrie anul trecut, Şerban Michelle Antonio a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor. În timp ce fugea de agenţii de poliţie a lovit două maşini. Un poliţist şi patru jandarmi au încercat să îl oprească, dar nu au reuşit. Abia după 11 ore a fost găsit. În timp ce era căutat, el a postat pe reţelele de socializare mai multe mesaje în care îi jignea şi ameninţa pe agenţii de poliţie .

Acum, Michelle Antonio a ajuns din nou pe mâinile oamenilor legii. De data aceasta, pentru viol. Bărbatul este acuzat că şi-ar fi sechestrat iubita. A închis-o într-o casă din Sectorul 5 al Capitalei, acolo a violat-o şi a filmat întreaga scenă. Bărbatul chiar şi-a ameninţat iubita cu moartea.

Şerban Michelle Antonio urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea legală.În 2020, el a fost implicat şi într-un dosar de trafic de droguri.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt