Singurul festival de film difuzat la televizor

Singurul festival de film difuzat la televizor

Începe festivalul

">
">Bucharest Best Comedy. Este deja cea de-a patra ediţie a singurului festival de film din Europa desfăşurat la o televiziune. Telespectatorii se vor bucura de o selecţie impresionantă de comedii din întreaga lume. La loc de cinste sunt peliculele româneşti. Festivalul, care se termină pe 10 decembrie, are loc pe postul tv Cinemaraton.

Ediţia de anul acesta are sloganul ,,Filmul de comedie interzis în România”. Organizatorii îşi propun să atragă atenţia asupra declinului acestui gen cinematografic. Festivalul Bucharest Best Comedy este singurul eveniment de acest fel difuzat in intregime pe un canal tv - Cinemaraton.

Cinemaraton propune o adevărată selecţie internaţională de filme de comedie. 10 pelicule se află în competiţia de anul acesta. Juriul va desemna şi cel mai bun film. Festivalul va aduce în atenţia iubitorilor de film şi peliculele româneşti.

,,BD în acţiune", ,,Operaţiunea Monstru" sau ,,Păcală" sunt doar câteva capodopere ale genului care vor fi difuzate în cadrul festivalului.

Bucharest Best Comedy se desfăşoara în perioada 1-10 decembrie şi poate fi vizionat integral pe postul tv Cinemaraton.

Afla mai multe desprebucharest best comedycinemaratonfestivaltop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt