ŞIFONIERUL A DEVENIT NOUA BANCĂ A ROMÂNILOR - Prima News

ŞIFONIERUL A DEVENIT NOUA BANCĂ A ROMÂNILOR

Începutul pandemiei le-a bulversat socotelile românilor! Astfel, o treime dintre participanţii la o cercetare de piaţă au afirmat că păstrează banii pentru zile negre nu la bănci, ci într-un plic, în şifonier. Asta arată un sondaj realizat de Reveal Marketing Research. Anda Miclea ştie ce s-a schimbat în atitudinea românilor faţă de economisirea banilor şi faţă de investiţii.

Fara indoiala, contextul actual ne pune la incercare, asa ca suntem nevoiti mai mult ca niciodata sa fim mai atenti la modul in care ne cheltuim banii.

Cum reusim sa mai economisim si unde ne pastram rezervele financiare? IESEOFF INTRA CARTON Ei bine, jum?tate dintre romani sustin ca daca ar reusi sa “salveze” trimestrial 350 lei, i-ar depune intr-un cont bancar. 32% dintre respondenti au declarat ca ar prefera sa pastreze banii economisiti intr-un plic in sifonier. 8% dintre subiecti au mentionat ca ar alege sa investeasca intr-o asigurare de viata si 4% si-ar plasa banii la bursa, prin intermediul unui broker. Atat in mediul urban cat si in cel rural, preferinta pentru pastrarea banilor la banca este prima optiune. In aceste conditii, aproape jumatate dintre cei car traiesc in orase si putin peste jumatate dintre romanii din mediul rural au optat pentru aceasta varianta, conform sondajului citat.Total
0
Shares
Total
0
Share