Şi testele rapide vor fi raportate

Şi testele rapide vor fi raportate

Raed Arafat spune că în România NU vor exista condiţionări în ceea ce priveşte vaccinarea pentru Covid 19! Şeful DSU se referă la zvonurile conform cărora vor exista restricţii în anumite locuri pentru persoanele care nu prezintă dovada vaccinului anti covid, adică acea adeverinţă de vaccinare. Până acum s-au vaccinat 13 mii de persoane din întreaga ţară iar virusul continuă să se răspândească. Arafat spune că se aşteaptă ca în această perioadă de după sărbători, să vedem o creştere a numărului de infectări.

Tot mai mulţi români vorbesc despre teama de a fi condiţonaţi de dovada vaccinului pentru a putea călători. Deocamdată Raed Arafat dă asigurări că cel puţin pentru România, teoria este falsă.

Şeful DSU spune că şi după ce o persoană se vaccinează trebuie să respecte în continuare măsurile de protecţie, adică masca şi distanţarea. Mai mult, începând de mâine, şi raportarea testelor rapide de detectare a coronavirusului devine obligatorie pentru spitale, medici de familie şi laboratoare medicale. Totuşi, acestea se găsesc pe internet şi pot fi cumpărate de oricine.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt