Și-a ucis bunicul în fața polițiștilor - Prima News

Și-a ucis bunicul în fața polițiștilor

Dosar penal pentru omor calificat și ultraj, pentru bărbatul care și-a ucis bunicul în fața polițiștilor și a rănit și un agent. Tânărul este un fost genist care a lucrat la Baza Mihail Kogălniceanu. Trăia cu groază din cauza războiului din Ucraina, spun părinții. Și-a amenițat bunicul, iar bătrânul a chemat poiția. Acesta a fost momentul în care i-a atacat pe toți. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Scenele de groază au avut loc în comuna suceveană Bosanci. Bătrânul de 87 de ani locuia împreună cu nepotul său, de 36 de ani, din luna aprilie. În ultima vreme, însă, tânărul devenise agresiv și-l amenințase de mai multe ori pe bunic cu moartea.

Speriat, bunicul a chemat poliția. Când au venit agenții, nepotul furios s-a dezlănțuit. Ca să se apere, oamenii legii l-au împușcat în zona picioarelor. Apoi l-au încătușat și l-au transportat la spital. Tatăl vitreg al bărbatului știa că în ultima vreme devenise agresiv, așa că a ales să-l evite. Nu se aștepta, totuși, la o așa tragedie.

Bărbatul a fost genist în armată, dar a demisionat acum un an și a plecat la muncă în Anglia. S-a întors de acolo în primăvară. Era obsedat de războiul din Ucraina și era speriat că rușii îi vor lua tot ce-a strâns timp de-o viață, spune mama sa.

Bărbatul este cercetat acum pentru omor calificat, dar și pentru ultraj asupra polițistului rănit.

Total
0
Shares
Total
0
Share