Şi-a ucis bunicul în faţa poliţiştilor

Şi-a ucis bunicul în faţa poliţiştilor

Dosar penal pentru omor calificat şi ultraj, pentru bărbatul care şi-a ucis bunicul în faţa poliţiştilor şi a rănit şi un agent. Tânărul este un fost genist care a lucrat la Baza Mihail Kogălniceanu. Trăia cu groază din cauza războiului din Ucraina, spun părinţii. Şi-a ameniţat bunicul, iar bătrânul a chemat poiţia. Acesta a fost momentul în care i-a atacat pe toţi. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Scenele de groază au avut loc în comuna suceveană Bosanci. Bătrânul de 87 de ani locuia împreună cu nepotul său, de 36 de ani, din luna aprilie. În ultima vreme, însă, tânărul devenise agresiv şi-l ameninţase de mai multe ori pe bunic cu moartea.

Speriat, bunicul a chemat poliţia. Când au venit agenţii, nepotul furios s-a dezlănţuit. Ca să se apere, oamenii legii l-au împuşcat în zona picioarelor. Apoi l-au încătuşat şi l-au transportat la spital. Tatăl vitreg al bărbatului ştia că în ultima vreme devenise agresiv, aşa că a ales să-l evite. Nu se aştepta, totuşi, la o aşa tragedie.

Bărbatul a fost genist în armată, dar a demisionat acum un an şi a plecat la muncă în Anglia. S-a întors de acolo în primăvară. Era obsedat de războiul din Ucraina şi era speriat că ruşii îi vor lua tot ce-a strâns timp de-o viaţă, spune mama sa.

Bărbatul este cercetat acum pentru omor calificat, dar şi pentru ultraj asupra poliţistului rănit.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt