Şi-a înscenat răpirea

Şi-a înscenat răpirea

Un bărbat care şi-a înscenat răpirea a fost reţinut de poliţiştii din Capitală. Avea nevoie de bani şi l-a pus pe un prieten să îl lege de mâini şi de picioare şi să îi trimită filmarea mamei lui. Falsul agresor i-a cerut femeii 1.500 de euro. Aceasta s-a speriat şi a sunat la poliţie. Ce a urmat pare desprins dintr-un film de comedie.

Complicele lui l-a legat de mâini şi de picioare şi i-a pus un căluş la gură. Cei doi sperau să obţină suma de 1.500 de euro, pentru că aveau datorie la proprietarul apartamentului în care locuiau. Aşa-zisa victima ştia că mama lui primise pensia şi a profitat de acest lucru. Era sigur că femeia îl va salva fără să stea pe gânduri.

Doar că planul lui a fost stricat chiar de cea care ar fi trebuit să îl salveze. Femeia era în maşină, venea de la Alexandria la Bucureşti. S-a speriat când a aflat că fiul ei este în pericol şi a sunat la poliţie. Zeci de poliţişti şi mascaţi de la serviciul de investigaţii criminale s-au mobilizat şi au ieşit pe teren să îl salveze pe bărbatul de 35 de ani.

După câteva ore când a observat că mama lui nu aduce banii, bărbatul care s-a dat drept victima a decis să plece din apartamentul în care a fost răpit. A sunat la 112 şi le-a spus poliţiştilor că a reuşit să scape din mâinile răpitorilor. Ba chiar le-a arătat autorităţilor şi locul în care a fost sechestrat.

Conform legii, cei doi bărbaţi riscă să primească acum o pedeapsă cu închisoarea de cinci ani.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt