Şi-a înscenat răpirea pentru bani

Şi-a înscenat răpirea pentru bani

Caz şocant în Tenerife, Spania. O fată de 19 ani şi înscenat propria răpire pentru a obţine de la părinţi o răscumpărare de 50 de mii de euro. A şi trimis un filmuleţ în care apărea legată şi bătută, în care îşi implora printre lacrimi mama să trimită banii şi să nu meargă la poliţie. Doar că lucrurile nu au decurs exact cum şi-ar fi dorit tânăra şi complicii ei. A fost arestată în numai 24 de ore. Vă avertizăm, chiar dacă totul este doar o punere în scenă, că detaliile şi imaginile vă pot afecta emoţional!

Îngrozită după ce a văzut imaginile în care fiica sa este legat, speriată şi cu urme de violenţă pe corp, femeia s-a dus la poliţie. În mai puţin de 24 de ore oamenii legii au găsit-o. Era într-un cazino, împreună cu iubitul ei, participant de înşelătorie şi cu alţi trei complici. Toţi au fost reţinuţi.

În urma anchetei, poliţiştii au găsit în locuinţa unuia dintre suspecţi toate indiciile care demonstrează ca totul a fost o înscenare. Sânge fals, sfoară şi echipament de înregistrare şi editare video. Acum, toţi sunt în arestul poliţiei din Tenerife.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt