Și-a înjunghiat soția în timp ce aceasta dormea - Prima News

Și-a înjunghiat soția în timp ce aceasta dormea

Alertă în miez de noapte la Botoșani, după ce un bărbat de 55 de ani și-a atacat soția, de 43 de ani, la doar câteva ore după ce aceasta a depus cererea pentru divorț. Cu mintea tulburată de alcool, agresorul a înjunghiat victima în timp ce dormea, apoi a încercat să-și piardă urma, dar polițiștii l-au prins și reținut. Un incident similar a avut loc și la Târgu Jiu. O tânără de 27 de ani a fost înjunghiată de concubinul ei în scara unui bloc. Agresorul nu a fost încă prins. Ambele femei sunt acum în stare gravă la spital. Vă avertizăm, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Atacul din blocul de la Botoșani a șocat un cartier întreg. Cei doi soți nu se mai înțelegeau de ani buni, iar după ce femeia a depus actele pentru divorț, cel cu care a fost căsătorită 20 de ani a atacat-o în somn.

În casă, în momentul atacului, se mai aflau cei doi copii ai familiei, de 10 și 14 ani, și un nepot de 19 ani. Ei au fost cei care au sunat imediat la 112. După comiterea faptei, bărbatul a încercat să fugă de Poliție, însă forțele de ordine au dat de urma sa la scurt timp după incident.

Victima a ajuns la spital în stare gravă, cu hemoragie puternică. Agresorul va fi judecat pentru tentativă de omor.

Și în Târgu Jiu o tânără de 27 de ani a fost injunghiată de concubinul ei într-o scară de bloc. Femeiaa se întorcea de la serviciu, când a fost atacată de bărbat. Cei doi s-ar fi certat in urma cu câteva zile pentru că femeia refuza să-i dea bijuteriile din aur, pentru a le amaneta, iar acum scandalul a degenerat. Părinții au avut un șoc când și-au văzut fiica.

Victima a fost preluată de o ambulanță si dusă la spital, unde a primit tratament si ingrijirile medicale de care avea nevoie. Acum, starea ei este stabilă. Polițiștii încă îl caută pe agresor.

Total
0
Shares
Total
0
Share