Şi-a înjunghiat soţia în timp ce aceasta dormea

Şi-a înjunghiat soţia în timp ce aceasta dormea

Alertă în miez de noapte la Botoşani, după ce un bărbat de 55 de ani şi-a atacat soţia, de 43 de ani, la doar câteva ore după ce aceasta a depus cererea pentru divorţ. Cu mintea tulburată de alcool, agresorul a înjunghiat victima în timp ce dormea, apoi a încercat să-şi piardă urma, dar poliţiştii l-au prins şi reţinut. Un incident similar a avut loc şi la Târgu Jiu. O tânără de 27 de ani a fost înjunghiată de concubinul ei în scara unui bloc. Agresorul nu a fost încă prins. Ambele femei sunt acum în stare gravă la spital. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Atacul din blocul de la Botoşani a şocat un cartier întreg. Cei doi soţi nu se mai înţelegeau de ani buni, iar după ce femeia a depus actele pentru divorţ, cel cu care a fost căsătorită 20 de ani a atacat-o în somn.

În casă, în momentul atacului, se mai aflau cei doi copii ai familiei, de 10 şi 14 ani, şi un nepot de 19 ani. Ei au fost cei care au sunat imediat la 112. După comiterea faptei, bărbatul a încercat să fugă de Poliţie, însă forţele de ordine au dat de urma sa la scurt timp după incident.

Victima a ajuns la spital în stare gravă, cu hemoragie puternică. Agresorul va fi judecat pentru tentativă de omor.

Şi în Târgu Jiu o tânără de 27 de ani a fost injunghiată de concubinul ei într-o scară de bloc. Femeiaa se întorcea de la serviciu, când a fost atacată de bărbat. Cei doi s-ar fi certat in urma cu câteva zile pentru că femeia refuza să-i dea bijuteriile din aur, pentru a le amaneta, iar acum scandalul a degenerat. Părinţii au avut un şoc când şi-au văzut fiica.

Victima a fost preluată de o ambulanţă si dusă la spital, unde a primit tratament si ingrijirile medicale de care avea nevoie. Acum, starea ei este stabilă. Poliţiştii încă îl caută pe agresor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt