Şi-a denunţat tatăl vitreg la Poliţie

Şi-a denunţat tatăl vitreg la Poliţie

Situaţie incredibilă într-o comună din judeţul Arad. Un băiat de nouă ani şi-a luat inima în dinţi şi şi-a denunţat tatăl vitreg la Poliţie pentru că îl bătea. Copilul le-a spus autorităţilor că nu a mai putut suporta abuzurile la care erau supuşi, atât el, cât şi sora lui, cu un an mai mare. Tatăl este şi el poliţist. Psihologii au fost şocaţi de ce au povestit copiii. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

La doar nouă ani, copilul a mers la postul de Poliţie din localitate şi a povestit tot ce pătimeşte acasă, alături de sora lui. Poliţiştii, care-l cunosc pe tatăl copiilor pentru că sunt colegi de birou, au rămas muţi şi i-au anunţat pe cei de la Protecţia Copilului.

Încă din luna septembrie, asistenţii sociali din comuna arădeană Şiria aveau bănuieli despre abuzurile la care erau supuşi cei doi fraţi. Au bătut de nenumărăte ori la uşa lor, însă niciodată nu a răspuns nimeni.

În cele din urmă reprezentanţii DGASPC au mers şi i-au luat pe cei doi copii din casa groazei. Părinţii au acum ordin de restricţie faţă de micuţi.

Politistul arădean, tatăl vitreg al copiilor, este angajat din 2008 în Ministerul de Intrene. Bărbatul a negat în faţa colegilor săi că i-ar fi abuzat pe cei mici. De altfel, nici reprezentanţii IPJ Arad nu a vrut să comenteze, pentru moment, cazul. Poliţistul agresor are dosar penal pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorulor însă… continuă să meargă la muncă!

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt