Și-a dat foc în fața liceului - Prima News

Și-a dat foc în fața liceului

Un tânăr a ars în fața unui liceu , aproape de o sală de jocuri de noroc! Este vorba despre un băiat de 19 ani din Râmnicu Vâlcea care și-a dat foc în mijlocul străzii. A murit pe loc. Ar fi pierdut 3 mii de lei la păcănele, spun unii dintre apropiați săi. Mama tânărului neagă această variantă, și spune că era disperat pentru că nu își găsea de lucru. Există o inițiativă legislativă care va purta numele tânărului, tocmai pentru că cei de vârsta lui sunt cei mai predispuși la dependență. Inițiativa fără păcănele lângă școli este însă blocată acum la Camera Deputaților. Atenție, urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!

Alexandru avea 19 ani și abia începea să înțeleagă ce înseamnă viața.Unii dintre apropiații săi spun că atr fi pierdut 3000 de lei la păcănele. Mama băiatului spune însă că el nu obișnuia să joace și că de fapt își căuta de mai multă vreme de muncă și nu reușea să se angajeze. Înainte să plece de acasă, Alexandru i-a spus mamei lui că se duce afară cu prietenii și după aceea urmează să meargă la un interviu de angajare. Din păcate, planul lui era altul.

Un proiect de lege va purta numele acestui băiat pentru că tinerii de vârsta lui sunt predispuși la a deveni dependenți. În România sunt tot mai mulți cei care trăiesc asta și care nu găsesc soluție de ieșire.

Este și cazul actorului Alex Bogdan. El recunoaște că timp de 10 ani și-a dedicat întreaga existență cazinoului. El a avut noroc, a primit ajutor și a scăpat de acest coșmar. Alex pierdea bani pe bandă rulantă, dar nu se lăsa. S-a împrumutat de la prieteni, familie și chiar și de la necunoscuți. După 10 ani de zile Alex a reușit să scape de dependență. Iubita lui a fost cea care l-a convins.

Un deputat a făcut un proiect de lege menit să îi salveze pe tinerii care sunt depedenți. În orașele mari, aproape la fiecare pas, pe fiecare bulverd există cel puțin 5 săli de jocuri de noroc.

Zi de zi apar cazuri de oameni care își pierd controlul din cauza acestei depedențe. Așa s-a întâmplat și în Timiș. Un tânăr din localitatea Topolovățul Mare a distrus în câteva minute toate păcănelele dintr-un bar din comună. Bărbatul a vrut să fie filmat și să se laude cu fapta lui. În imagini se vede cum individul ridică un scaun și lovește cu furie toate aparatele de jocuri.Tânărul a fost reținut și dus la audieri.Total
0
Shares
Total
0
Share