Şi-a dat foc în faţa liceului

Şi-a dat foc în faţa liceului

Un tânăr a ars în faţa unui liceu , aproape de o sală de jocuri de noroc! Este vorba despre un băiat de 19 ani din Râmnicu Vâlcea care şi-a dat foc în mijlocul străzii. A murit pe loc. Ar fi pierdut 3 mii de lei la păcănele, spun unii dintre apropiaţi săi. Mama tânărului neagă această variantă, şi spune că era disperat pentru că nu îşi găsea de lucru. Există o iniţiativă legislativă care va purta numele tânărului, tocmai pentru că cei de vârsta lui sunt cei mai predispuşi la dependenţă. Iniţiativa fără păcănele lângă şcoli este însă blocată acum la Camera Deputaţilor. Atenţie, urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional!

Alexandru avea 19 ani şi abia începea să înţeleagă ce înseamnă viaţa.Unii dintre apropiaţii săi spun că atr fi pierdut 3000 de lei la păcănele. Mama băiatului spune însă că el nu obişnuia să joace şi că de fapt îşi căuta de mai multă vreme de muncă şi nu reuşea să se angajeze. Înainte să plece de acasă, Alexandru i-a spus mamei lui că se duce afară cu prietenii şi după aceea urmează să meargă la un interviu de angajare. Din păcate, planul lui era altul.

Un proiect de lege va purta numele acestui băiat pentru că tinerii de vârsta lui sunt predispuşi la a deveni dependenţi. În România sunt tot mai mulţi cei care trăiesc asta şi care nu găsesc soluţie de ieşire.

Este şi cazul actorului Alex Bogdan. El recunoaşte că timp de 10 ani şi-a dedicat întreaga existenţă cazinoului. El a avut noroc, a primit ajutor şi a scăpat de acest coşmar. Alex pierdea bani pe bandă rulantă, dar nu se lăsa. S-a împrumutat de la prieteni, familie şi chiar şi de la necunoscuţi. După 10 ani de zile Alex a reuşit să scape de dependenţă. Iubita lui a fost cea care l-a convins.

Un deputat a făcut un proiect de lege menit să îi salveze pe tinerii care sunt depedenţi. În oraşele mari, aproape la fiecare pas, pe fiecare bulverd există cel puţin 5 săli de jocuri de noroc.

Zi de zi apar cazuri de oameni care îşi pierd controlul din cauza acestei depedenţe. Aşa s-a întâmplat şi în Timiş. Un tânăr din localitatea Topolovăţul Mare a distrus în câteva minute toate păcănelele dintr-un bar din comună. Bărbatul a vrut să fie filmat şi să se laude cu fapta lui. În imagini se vede cum individul ridică un scaun şi loveşte cu furie toate aparatele de jocuri.Tânărul a fost reţinut şi dus la audieri.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt