Secţie de pediatrie, renovată

Secţie de pediatrie, renovată

42 de paturi noi sunt acum pregătite pentru copiii care ajung la Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului. Unitatea medicală a inaugurat noua Secţie de Pediatrie care a primit un suflu nou, tocmai pentru a uşura perioada de pitalizare a celor mici.

Noua Secţie de Pediatrie a Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului este pregătită să-i primească copiii care au nevoie de ajutorul medicilor, într-un mediu mai prietenos.

Fiecare salon este pictat în teme diferite. Desenele au fost atent studiate şi gândite cu psihologi si designeri de interior, tocmai pentru ca cei mici să fie mai liniştiţi cât timp sunt internaţi.

Saloanele au acum grupuri sanitare proprii, pentru ca atât copiilor, cât şi mamelor care îi însoţesc, şederea să le fie mai uşoară.

Numărul copiilor care au nevoie de îngrijire medicală specializată în unitatea medicală este, în medie, de 50 de mii anual. Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului are nevoie în continuare de fonduri pentru a putea crea un loc mai primitor pentru copiii care trebuie internaţi aici.

Afla mai multe desprecopiirenovatspitaltop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt