Sechestrată de ginecolog - Prima News

Sechestrată de ginecolog

Un medic ginecolog din Argeș a fost reținut de autorități după ce a fost acuzat că a lovit şi sechestrat o pacientă. Infracțiunile ar fi avut loc în clinica privată a femeii de 65 de ani din Pitești, totul din cauza neînțelegerii pe care le avea cu pacienta legat de suma necesară pentru o întrerupere de sarcină.

Poliţiştii au făcut o percheziție la sediul clinicii și au ridicat mai multe documente. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore. Acuzațiile asupra medicului vin din partea unei paciente în vârstă de 28 de ani care spune că i s-au cerut mai mulţi bani decât suma inițială pentru o întrerupere de sarcină, astfel că a refuzat să plătească în plus. Moment în care medicul a încuiat-o în sala de aşteptare, împreună cu prietenă care o însoţea.

În ultimii ani, femeia a fost acuzată de mai multe ori, de către paciente, că ar avea un comportament agresiv. În 2014 DSP i-a închis cabinetul, pe motiv că punea în pericol sănătatea celor pe care îi trata. De asemenea, poliţiştii au constatat, în timpul cercetărilor, că medicul Nataşa Nenițoiu nu mai are drept de liberă practică, pentru că nu şi-a vizat certificatul de membru la Colegiul Medicilor.Total
0
Shares
Total
0
Share