Sechestrată de ginecolog

Sechestrată de ginecolog

Un medic ginecolog din Argeş a fost reţinut de autorităţi după ce a fost acuzat că a lovit şi sechestrat o pacientă. Infracţiunile ar fi avut loc în clinica privată a femeii de 65 de ani din Piteşti, totul din cauza neînţelegerii pe care le avea cu pacienta legat de suma necesară pentru o întrerupere de sarcină.

Poliţiştii au făcut o percheziţie la sediul clinicii şi au ridicat mai multe documente. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore. Acuzaţiile asupra medicului vin din partea unei paciente în vârstă de 28 de ani care spune că i s-au cerut mai mulţi bani decât suma iniţială pentru o întrerupere de sarcină, astfel că a refuzat să plătească în plus. Moment în care medicul a încuiat-o în sala de aşteptare, împreună cu prietenă care o însoţea.

În ultimii ani, femeia a fost acuzată de mai multe ori, de către paciente, că ar avea un comportament agresiv. În 2014 DSP i-a închis cabinetul, pe motiv că punea în pericol sănătatea celor pe care îi trata. De asemenea, poliţiştii au constatat, în timpul cercetărilor, că medicul Nataşa Neniţoiu nu mai are drept de liberă practică, pentru că nu şi-a vizat certificatul de membru la Colegiul Medicilor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt