Scrisorile din acest an către Moş Crăciun dezvăluie cât de mult i-a afectat pe copiii noştri pandemia de COVID-19

Scrisorile din acest an către Moş Crăciun dezvăluie cât de mult i-a afectat pe copiii noştri pandemia de COVID-19

Scrisorile care încep cu Dragă Moşule...”, trimise în acest pe adresa lui Moş Crăciun trădează felul în care copiii din întreaga lume au fost afectaţi de pandemia de coronavirus. Prin astfel de mesaje, copiii au putut să-şi exprime principalele lor griji şi temeri, unele ţinute ascunse chiar faţă de părinţii lor, se arată într-un articol publicat de Associated Press.

Jim, din Taiwan, a strecurat o mască medicinală în plicul trimis lui Moş Crăciun. Alina, o fetiţă în vârstă de 5 ani, l-a rugat pe acelaşi Moş Crăciun ca, atunci când va sosi cu sacul plin de cadouri, să intre pe uşa principală, întrucât intrarea secundară din casă e rezervată exclusiv bunicilor, în scopul de a minimiza riscul contaminării cu noul coronavirus.

„Dragă, Moş Crăciun”, scrie Lola, de 10 ani, „îmi doresc ca mătuşa mea să nu se mai îmbolnăvească de cancer şi să nu mai existe deloc acest virus”

„Mama mea lucrează ca asistent social şi sunt îngrijorată în privinţa ei. Ai grijă de tine şi de elfi”, se mai arată în scrisoarea Lolei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt