Sclavele milionarilor. Cum reuşeau fraţii Tate să spele banii

Sclavele milionarilor. Cum reuşeau fraţii Tate să spele banii

Unul dintre fraţii Tate a reuşit să iasă din arest mai repede decât se aştepta. Însă doar pentru o vizită medicală. Andrew Tate a acuzat stări de rău. Între timp însă apar noi detalii în acest caz. Stenogramele scot la iveală modul în care aceştia spălau bani cu ajutorul femeilor pe care le convingeau să lucreze pentru ei. De asemenea, fetele erau obligate să fie şi însemnate cu un tatuaj: ,,proprietatea lui Tate".

O casă ca o fortăreaţă, paznici înarmaţi, femei inimidate şi obligate să devină proprietatea traficanţilor. Nu vorbim despre un film de acţiune, ci chiar despre ceea ce se întâmpla în casa fraţilor Tate.

Femeile care au fost victimele celor doi povestesc ororile prin care erau nevoite să treacă încă de când au păşit pe proprietatea fraţilor Tate. De cum au ajuns au fost întâmpinate de paznici înarmaţi, al căror rol era să pună presiune pe ele pentru a nu lua nicio pauză de la munca pe care o prestau pe site-urile pentru adulţi. Mai mult, unele femei erau folosite pentru ca ei să spele bani.

În plus, femeile erau obligate să îşi tatueze pe corp mesajul „owned by Tate”, adică proprietatea lui Tate. Iar jumătate din ceea ce câştigau le revenea fraţilor. Chiar şi bărbaţii erau folosiţi pentru care Andrew şi Tristan Tate să poată spăla bani: prin intermediul unui curs - academia Hustlers - care costa 50 de euro pe lună.

Am început să cer bărbaţilor o taxă ca să îi învăţ. Despre asta este vorba în video-urile alea. Totul este o acoperire” spunea, Tate, potrivit stenogramelor. Andrew era cel care era capul afacerii şi îi coordona pe fratele său, Tristan, şi pe Georgiana Naghel. Iar fosta poliţistă, Luana Radu, avea grijîă ca afacerea ilegală să meargă.

Arestat preventiv pentru 30 de zile, Andrew Tate acuză şi primele probleme de sănătate şi ajunge la spital pentru investigaţii medicale. Fraţii Tate erau convinşi că au scăpat de acuzaţiile de trafic de persoane după ce o tânără americancă a făcut plângere la poliţie şi a spus că au sechestrat-o în luna aprilie a anului trecut. Andrew Tate a negat vehement acest lucru în mai multe interviuri.

Acum, alte trei femei au declarat că au fost traficate de fraţii Tate, prin metoda lover-boy. Aceştia sunt acuzaţi şi de viol. Arestul preventiv al fraţilor Tate a fost contestat de avocaţi, iar aceştia vor afla pe 10 ianuarie dacă rămân după gratii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt