Scandal la taxe şi impozite

Scandal la taxe şi impozite

A fost scandal dis de dimineaţă la Galaţi. Mulţi oameni s-au îmbulzit să-şi plătească taxele şi impozitele, dar au aflat cu stupoare că doar cei vaccinaţi sau care prezentau un test covid valabil 24 de ore pot intra în interiorul clădirii. Mulţi gălăţeni s-au aşezat la coadă încă de la 3 dimineaţa, deşi programul începea la ora 08.30.

Pentru a fi primii la coadă la taxe si impozite, gălăţenii s-au sculat cu noaptea-n cap. Cei mai mulţi dintre ei erau
pensionari, pentru care reducerea acordată de stat, de 10 la sută, este foarte importantă, având în vedere că pensiile sunt mici.

Dacă până acum puteai trimite o rudă sau un prieten să-ţi ia bon de ordine pentru a fi cat mai in fată, de data aceasta, din cauza pandemiei, nu s-a putut face aşa ceva.

Un alt impediment pentru cei care voiau doar să-şi plătească dările catre stat a fost acela că în interiorul clădirii nu se putea intra nevaccinat. Asa ca multi dintre cei aflaţi la coadă au fost nevoiti să platească 70 de lei pentru un test covid.

Conducerea serviciului taxe şi impozite nu-si explica acest fenomen al statului la coadă pentru ca facilitatile sunt valabile pana la 1 aprilie. Mai mult, plăţile se pot face online.

Anul acesta taxele si impozitele au crescut cu rata inflatiei de 2,6%.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt