Scandal în Târgul de Crăciun din Constanţa

Scandal în Târgul de Crăciun din Constanţa

A fost scandal monstru, aseară, la Târgul de Crăciun din Constanţa. Mai mulţi localnici au forţat gardurile şi s-au
încăierat cu forţele de ordine. Au fost potoliţi în cele din urmă de jandarmi, iar cei care au instigat au fost amendaţi. Deşi primăria anunţase că accesul la Târg se face doar în baza certificatului digital, persoanele în cauză s-au revoltat, invocând că parcul este al tuturor constănţenilor.

Scandalul a fost declanşat de un grup de bărbaţi şi femei, acelaşi grup care organizează la Constanţa de fiecare data, protestele antivaccin. Primăria Constanţa spune că, în incercarea de a intra in Târgul de Crăciun fără a avea
certificatul verde, scandalagii nu au ţinut cont de nimic. Au forţat gardurile, au dărâmat o parte dintre ele şi s-au împins cu forţele de ordine. Aici, şi primăria are o parte din vină pentru că, în prima zi, Târgul nu a fost îngrădit şi oamenii au dat buluc.

Constănţenii s-au anunţat pe reţelele sociale că accesul este neîngrădit, iar când, a doua zi, au venit în parc, Târgul era împrejmuit. Se cerea certificatul verde. A izbucnit scandalul

În timp ce mulţi constănţeni au aşteptat in ordine să intre in parc, prezentând certificatul digital, forţele de ordine au pus gardurile la loc şi au restabilit ordinea. Două persoane din grupul de protestatari au fost amendate, de jandarmerie, cu 8500 de lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt