Scandal în plen, la votul moţiunii pe energie. Moţiunea a fost respinsă

Scandal în plen, la votul moţiunii pe energie. Moţiunea a fost respinsă
Inquam Photos / Ilona Andrei

Zi tensionată astăzi în Parlament! Moţiunea depusă de USR la adresa Ministrului Energiei a fost respinsă, dar şedinţa a fost una presarată cu scandal Cum bine vă amintiţi, şi la dezbaterea de luni, a fost scandal în plen. George Simion a urcat la tribună şi l-a agresat pe Virgil Popescu în timp ce acesta vorbea la microfon. Parchetul a deschis un dosar penal pentru ultraj pe numele lui Simion, iar Camera Deputatilor a decis azi să schimbe regulamentul. Mai exact, aleşii care au astfel de derapaje vor fi aspru sancţionaţi. În această dimineaţă a avut loc sedinta la Comisia de Regulament, pe noile reguli, si a fost scandal si acolo.

Cu şicane şi jigniri- aşa s-a desfăşurat şi şedinţa camerei deputaţilor în care a fost votată moţiunea pe energie. De
aceatsă dată, ţinta preşedintelui AUR a fost Dan Barna.

George Simion a făcut scandal şi dimineaţă. A mers la Comisia de Regulament, unde se discutau sancţiunile pentru parlamentarii care au un comportament neadecvat şi s-a certat cu colegii. Situaţia a degenerat până la ameinţări cu bătaia.

Gesturile lui George Simion au provocat un adevărat conflict intre membrii comisiei. Parlamentarii AUR şi cei ai PSD s-au luat cu totii la ceartă. S-a ajusn la apelative precum maimuţă şi nazişti.

Scandalul a continuat si după terminarea şedintei de regulament. La iesirea din sala, un deputat USR l-a acuzat
pe George Simion că l-a călcat intenţionat pe picior. Liderul AUR a continuat însă, să facă live pe Facebook de pe
holurile Parlamentului, acuzand că i se pune pumnul în gură.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt