Salvaţi de Crăciun

Salvaţi de Crăciun

Fotografii au pierdut enorm în pandemie odată cu anularea pe bandă rulantă a evenimentelor, însă câştigă teren,acum în prag de sărbători. Au investit în decoruri noi şi uimitoare şi iau invitat pe cei mici şi mari să zâmbească…la aparat. Şedinţele foto, pentru Crăciun au rămas în topul preferinţelor. Şi cu siguranţă, fotografiile de sub bradul anului 2020 vor fi cele despre care se va vorbi, mulţi ani, de acum încolo!

Fotografii din Braoşov, îşi primesc primii clienţii din acest an. Chiar dacă numărul şedinţelor este ceva mai mic decât anul trecut, clienţii nu au întârziat să apară. Preţ de o oră, toata lumea a uitat de perioada grea adusă de pandemie!

Totul se face încet, dar studiat. Merită toţi banii, mai ales că fotografii au investit în decoruri sume considerabile de bani.

Pandemia însă, le-a impus reguli fotografilor noi şi automat pentru siguranta tuturor, s-au conformat. Dacă în anii trecuti realizau şi şedinţe foto de grup, anul acesta au trebuit să restrângă numărul celor veniţi în studio.

Moda şedinţelor foto de Crăciun a apărut în România de puţină vreme. Importata din America cu fast, nu a rămas cu mult în urmă anul acesta, nici la Cluj. Cristi obişnuia să facă aceste fortografii acasă la clienţii lui, însă acum pandemia l-a obligat să închirieze un spaţiu special amenajat.

Vestea buna este că în ţară, preţurile pentru astfel de şedinţe s-au ieftinit. Ele încep de la 200 de lei şi pot ajunge, în funcţie de dorinţe până la 400 de lei.

https://youtu.be/Dl58w4oWiLU

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt