Salvată cu focuri de armă din colţii unui rottweiller

Salvată cu focuri de armă din colţii unui rottweiller

O tânără din Mangalia a fost atacată de doi câini din rasa Rottweiler, chiar în faţa blocului în care locuia. Poliţiştii chemaţi în ajutor au fost nevoiţi să folosească armele din dotare pentru a putea salva femeia din colţii animalelor. Unul dintre câini a fost împuşcat mortal. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional!

Incidentul s-a petrecut dis de dimineţă. Tânăra în vârstă de 23 de ani plecase la serviciu şi tocmai ieşise din scara blocului în momentul în care doi câini Rotweiller s-au apropiat de ea. Pe unul a reusit să îl îndepărteze, dar cu al doilea nu a avut nici cea mai mica şansă.

Vecinii au sunat la 112 . La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi o ambulanţă. Unul dintre câini era extrem de agresiv, iar poliţiştii au decis să-l împuşte.

Medicii i-au acordat femeii primul ajutor şi au transportat-o la spitalul din Mangalia. Ulterior, s-a decis transferul ei la Constanţa, unde a fost internată pe secţia de chirurgie plastică şi a fost supusă unei intervenţii chirugicale. În timp ce femeia era transportată spre spital, oamenii legii au găsit şi al doilea câine care a atacat-o. Acesta a fost tranchilizat şi preluat de angajaţii de la ecarisaj.

Proprietara câinilor este acum cercetată pentru vătămare corporală, iar familia tinerei a anunţat că o va da în judecată şi va cere daune materiale.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt