Salon de manichiură în primărie

Salon de manichiură în primărie

Balcani este şi numele unei comune din Bacău cu un specific anume: are salon de manichiură în sala de şedinţe a Primăriei. Angajatele instituţiei au decis să amenajeze un loc pentru o manichiuristă, care le face unghiile în timpul programului. Consilierii spun că primarul ştia de micul salon, ba chiar ar fi fost un cadou din partea lui pentru angajate.

În sala de şedinţe a primăriei comunei Balcani din Bacău o manichiuristă şi-a amenajat un colţ destinat răsfăţului angajatelor. Cu toată recuzita, lămpi, pile, geluri, femeia s-a pregătit temeinic pentru a avea grijă de unghiile doamnelor. În timpul programului angajatelor. Descoperirea a fost făcută chiar de un consilier local.

Primarul neagă însă acuzaţiile aduse şi aruncă vina pe secretară. Secretara se apără şi spune că acest răsfăţ la locul de muncă este ceva normal. Oamenii din comună nu sunt de acord cu salonul din primărie.

În primărie lucrează 32 de persoane, dintre care 18 sunt femei. Primarul spune că, dacă ar fi ştiut de dorinţa angajatelor sale, atunci le-ar fi amenajat un spaţiu special în comună.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt