S-a urcat drogat la volan şi a făcut dezastru

S-a urcat drogat la volan şi a făcut dezastru

A fost accident grav pe o stradă din Craiova! Un şofer a pierdut controlul direcţiei, a doborât un stâlp de înaltă tensiune şi a avariat serios o maşină parcată în zonă. Imediat după impact, bărbatul a fugit de la locul accidentului. Totul s-a întâmplat lângă o staţie de autobuz. Din fericire nu au fost victime. Şoferul a fost găsit după 30 de ore. Fugise pentru că avea permisul suspendat şi era sub influenţa drogurilor.

Accidentul a avut loc în centrul Craiovei. Proprietarul Trabantului lovit este patronul unei pizzerii, iar autoturismul era mascota firmei. Impactul a fost devastator, iar zgomotul puternic i-a scos pe vecini la poartă. Locatarii din zonă sunt convinşi că şoferul care si-a abandonat maşina în mijlocul străzii este un pericol.

Pentru că accidentul nu s-a soldat cu victime omeneşti, şoferul vinovat avea la dispozitie 24 de ore sa meargă la politie, dar nu a făcut-o. A venit abia a doua zi. Bărbatul de 33 de ani are acum dosar penal pentru că a condus maşina fără permis şi sub influenţa drogurilor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt