S-a tras cortina peste mini vacanţa de Paşte

S-a tras cortina peste mini vacanţa de Paşte

Greu este drumul de întoarcere, dar efortul a meritat din plin! Cei care stau încolonaţi acum în drum spre casă poartă cu ei un album superb de imagini, la care au visat tot sezonul rece. Se vor hrăni cu ele până la vară, când nisipul fin le va fi din nou refugiu. Vedem puţin din…cum a fost, chiar acum!

Mii de oameni pe care valurile si briza marii i-au facut fericiti in minivacanta de Paste-1 Mai au plecat astazi spre casa. Marea si plaja le-au fost casa iar rasariturile pe care le-au prins o sa le hraneasca amintirile, saptamani bune de-acum incolo. Cu totii s-au lasat mangaiati de soare si s-au bucurat de cateva clipe de tihna pe litoral, iar acum la plecare deja incep sa duca dorul marii.

Terasele din centrul statiunii Mamaia si Vama Veche au avut castiguri nesperate, in vreme de restrictii. Turistii n-au avut multe distractii asa că vrand-nevrand ore bune au stat la un pahar bere si un meniu de peşte, pe Litoral.

Cluburile din nordul statiunii Mamaia s-au transformat in furnicare. Tinerii au petrecut aproape fără oprire ore-n şir pana seara, la inchidere. Muzica, dj-ii, si voia buna au fost ingredientele principale ale ultimei nopti de distractie la malul marii. Nimeni nu s-a mai uitat la bani. Cele 3 zile de distractie le-a usurat buzunarele cu cateva mii de lei bune.

Atmosfera in cluburi a fost intretinuta de dj authtoni dar si de barmanii care le-au pregatit turistilor sampanie si artificii.

Petrecerile au tinut doar pana la ora 10 noaptea. Vine vara iar tinerii au promis ca se vor intoarce la Mamaia, cu forte proaspete.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt