S-a dat poliţist ca să cucerească fete

S-a dat poliţist ca să cucerească fete

Şi-a confecţionat o legitimaţie falsă de poliţist şi a plecat la agăţat. Ca să intre în graţiile fetelor pe care dorea să le cucerească, un tânăr din Târgu Mureş le promitea, printre altele, o carieră strălucită în Poliţie. Lucrurile au funcţionat o perioadă. În momentul în care nu a făcut ce a promis, însă, o tânără, care se vedea deja poliţistă, l-a reclamat la politie. Agentul fals a fost reţinut şi, ulterior, eliberat.

Pentru a le impresiona pe cele pe care voia să le cucerească tânărul de 31 de ani, se dădea drept luptător în Serviciul Pentru Acţiuni Speciale şi le arăta o legitimatie falsă. Timp de un an de zile şarada a functionat. Mai mult tinere, cu vârste cuprinse între 20 si 25 de ani, i-au căzut în plasă.

Ghinionul lui a fost ca una dintre fetele chiar se visa om al legii şi, cand a vazut ca e pacalita, l-a reclamat la Poliţie. Târgmureşenii cred ca ceea ce a facut tanărul de 31 de ani merită o pedeapsa pe masura.

Falsul politist a fost arestat pentru 24 de ore, apoi eliberat în baza unui raport de recunoastere a vinovatiei. S-a ales, totusi, cu dosar penal şi ar putea primi pana la trei ani de închisoare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt