Românii vor plăti cu 25% mai mult pentru vacanțe în 2022. Expert în turism: „Un posibil final al pandemiei a adus un val de rezervări” - Prima News

Românii vor plăti cu 25% mai mult pentru vacanțe în 2022. Expert în turism: „Un posibil final al pandemiei a adus un val de rezervări”

Vacanțele vor costa în 2022 și cu 25% mai mult față de anul trecut. Pe plan global, restricțiile dispar treptat și turiștii se grăbesc să își rezerve concediile mult visate, iar cererea este din ce în ce mai mare. Agențiile de turism abia fac față rezervărilor pentru vară. În afară de Bulgaria, Grecia și Turcia, tot mai mulți români vor să ajungă în destinații exotice. Scumpirile se vor resimți și la hotelurile și pensiunile românești.

Numărul pachetelor de vacanță cumpărate în sistem early booking s-a dublat față de anul trecut, iar mulți români și-au făcut deja planurile de concediu.

– Dubai și sfârșit de iulie la Mamaia. 

– Când ați făcut rezervarea?

– Ianuarie și în decembrie. Întotdeauna încerc să rezerv din timp, de obicei prețul își spune cuvântul. Sunt locații în care am mai fost, mă simt în siguranță, sunt multe obiective neexplorate.

Total
0
Shares
Total
0
Share