Românii, pe locul 26 din 50 la frumusețe - Prima News

Românii, pe locul 26 din 50 la frumusețe

Nu e lucru nou că românii au o frumusețe aparte. În topuri suntem pe locul 26, în top 50 al celor mai frumoase nații de pe planetă, conform unui studiu recent. Acesta arată că cele mai frumoase femei sunt în India iar cei mai frumoși bărbați, în Marea Britanie.

Studiul companiei britanice Pour Moi a fost realizat pe parcursul mai multor săptămâni în luna februarie. Specialiștii au analizat mai multe postări de pe o platformă care se refereau la cât de bine arată locuitorii țărilor din lume. S-au luat în calcul comentariile ce includeau cuvinte precum “frumos”, “atractiv”, “chipeș” și “superb”. După aceea a fost creat un scor al numărului de comentarii, postări și aprecieri.

În topul celor mai frumoase femei din lume, India s-a situat pe primul loc. Pe locul al doilea este Japonia, urmată de Suedia pe locul al 3 lea, iar Polonia pe locul 4. În ceea ce privește latura masculină, Marea Britanie este cap de listă. Bărbații indieni sunt pe locul 2, urmați de italieni, americani și suedezi. 02.02

România a ocupat locul 26. Părerile românilor față de frumusețea și atractivitatea noastră sunt împărțite.

Potrivit studiului, pe ultimele locuri se află Cuba, Indonezia și Elveția.

Total
0
Shares
Total
0
Share