Românii, pe locul 26 din 50 la frumuseţe

Românii, pe locul 26 din 50 la frumuseţe

Nu e lucru nou că românii au o frumuseţe aparte. În topuri suntem pe locul 26, în top 50 al celor mai frumoase naţii de pe planetă, conform unui studiu recent. Acesta arată că cele mai frumoase femei sunt în India iar cei mai frumoşi bărbaţi, în Marea Britanie.

Studiul companiei britanice Pour Moi a fost realizat pe parcursul mai multor săptămâni în luna februarie. Specialiştii au analizat mai multe postări de pe o platformă care se refereau la cât de bine arată locuitorii ţărilor din lume. S-au luat în calcul comentariile ce includeau cuvinte precum "frumos", "atractiv", "chipeş" şi "superb". După aceea a fost creat un scor al numărului de comentarii, postări şi aprecieri.

În topul celor mai frumoase femei din lume, India s-a situat pe primul loc. Pe locul al doilea este Japonia, urmată de Suedia pe locul al 3 lea, iar Polonia pe locul 4. În ceea ce priveşte latura masculină, Marea Britanie este cap de listă. Bărbaţii indieni sunt pe locul 2, urmaţi de italieni, americani şi suedezi. 02.02

România a ocupat locul 26. Părerile românilor faţă de frumuseţea şi atractivitatea noastră sunt împărţite.

Potrivit studiului, pe ultimele locuri se află Cuba, Indonezia şi Elveţia.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt