Românii îşi rezervă deja vacanţele la mare

Românii îşi rezervă deja vacanţele la mare

Românii au început să prindă tot mai mult gustul rezervărilor prin sistemul early booking. O dovedesc ultimele statistici. Spre exemplu, numărul de rezervări pentru sezonul estival în staţiunea Mamaia a crescut simţitor, cu 55 la sută faţă de anul trecut. Nici nu-i de mirare, pentru că pachetele cumpărate din timp au reduceri chiar şi cu 50%.

Cei care se gândesc deja la vacanţa la mare din vară au la dispoziţie primele pachete turistice din programul Înscrieri Timpurii, prin care îşi pot rezerva sejurul chiar şi la jumătate de preţ. Multe unităţi de cazare şi-au păstrat tarifele la fel ca anul trecut. Sunt însă şi hoteluri care promovează sejururi la preţuri chiar mai mici decât în 2022.

Ca să beneficieze de reducerile substanţiale, tot mai mulţi români isi rezerva vacanta pe litoral si cu jumatate de an inainte. Cele mai bune preţuri sunt la începutul şi la finalul sezonului, iar hotelurile de 2, 3 si 4 stele sunt cele mai căutate. La all-inclusive, in Eforie Nord, la hotelurile dotate cu SPA, multe vacante au fost achitate în avans.

Programul ,,Înscrieri Timpurii" vine cu reduceri de până la 50% dacă sejurul este cumpărat până pe 31 ianuarie. Hotelierii din Mamaia spun că au deja multe rezervări facute prin programul ,,Înscrieri Timpurii".

Mamaia şi-a pierdut anul trecut statutul de perlă a litoralului din cauza taxelor uriaşe pentru parcare şi a proiectului de lărgire a plajelor, care a fost gestionat de autorităţi în dezavantajul turiştilor.În cele din urmă, nemulţumirile au fost rezolvate.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt