Românii își rezervă deja vacanțele la mare - Prima News

Românii își rezervă deja vacanțele la mare

Românii au început să prindă tot mai mult gustul rezervărilor prin sistemul early booking. O dovedesc ultimele statistici. Spre exemplu, numărul de rezervări pentru sezonul estival în stațiunea Mamaia a crescut simțitor, cu 55 la sută față de anul trecut. Nici nu-i de mirare, pentru că pachetele cumpărate din timp au reduceri chiar și cu 50%.

Cei care se gândesc deja la vacanța la mare din vară au la dispoziție primele pachete turistice din programul Înscrieri Timpurii, prin care își pot rezerva sejurul chiar și la jumătate de preț. Multe unități de cazare și-au păstrat tarifele la fel ca anul trecut. Sunt însă și hoteluri care promovează sejururi la prețuri chiar mai mici decât în 2022.

Ca să beneficieze de reducerile substanțiale, tot mai mulți români isi rezerva vacanta pe litoral si cu jumatate de an inainte. Cele mai bune prețuri sunt la începutul și la finalul sezonului, iar hotelurile de 2, 3 si 4 stele sunt cele mai căutate. La all-inclusive, in Eforie Nord, la hotelurile dotate cu SPA, multe vacante au fost achitate în avans.

Programul ,,Înscrieri Timpurii” vine cu reduceri de până la 50% dacă sejurul este cumpărat până pe 31 ianuarie. Hotelierii din Mamaia spun că au deja multe rezervări facute prin programul ,,Înscrieri Timpurii”.

Mamaia și-a pierdut anul trecut statutul de perlă a litoralului din cauza taxelor uriașe pentru parcare și a proiectului de lărgire a plajelor, care a fost gestionat de autorități în dezavantajul turiștilor.În cele din urmă, nemulțumirile au fost rezolvate.

Total
0
Shares
Total
0
Share