Românii își fac provizii pentru o posibilă pană de curent - Prima News

Românii își fac provizii pentru o posibilă pană de curent

După ce Raed Arafat a sfătuit populația să fie pregătită pentru o posibilă pană de curent, oamenii au început deja să își facă provizii. Primele achiziții: lanterne și baterii. Vânzătorii spun că a început nebunia, iar cererea este extrem de mare în ultimele zile. Deși unii susțin că nu îi sperie un black out, recunosc că au provizii în cazul în care rămânem în beznă.

La tarabele care vând lanterne și baterii agitație mare deja. Speriați, oamenii au început să se pregătească de blackout. Printre ei se numără și această doamnă. Sursele alternativă de lumină sunt o prioritate pentru toți românii.

Vânzătorii spun că în ultimele zile cererea a crescut considerabil. Clienților li se recomandă și altfel de sisteme de ilumniat, care nu au nevoie de energie electrică. Prețul uni bec pe baterii pornește de la 15 lei și ajunge la 35 lei în cazul unei lanterne mai performante. Însă nu toți românii cred că black out-ul va avea loc, dar recunosc totuși că au provizii în caz că se și întâmplă.

Comercianții spun că este abia începutul în ceea ce privește aprovizionarea în caz de blackout. Asta înseamnă că prețurile lanternelor și al bateriilor, de exemplu, vor crește în următoarea perioadă din cauza cererii prea mari.

Total
0
Shares
Total
0
Share