Românii îşi fac provizii pentru o posibilă pană de curent

Românii îşi fac provizii pentru o posibilă pană de curent

După ce Raed Arafat a sfătuit populaţia să fie pregătită pentru o posibilă pană de curent, oamenii au început deja să îşi facă provizii. Primele achiziţii: lanterne şi baterii. Vânzătorii spun că a început nebunia, iar cererea este extrem de mare în ultimele zile. Deşi unii susţin că nu îi sperie un black out, recunosc că au provizii în cazul în care rămânem în beznă.

La tarabele care vând lanterne şi baterii agitaţie mare deja. Speriaţi, oamenii au început să se pregătească de blackout. Printre ei se numără şi această doamnă. Sursele alternativă de lumină sunt o prioritate pentru toţi românii.

Vânzătorii spun că în ultimele zile cererea a crescut considerabil. Clienţilor li se recomandă şi altfel de sisteme de ilumniat, care nu au nevoie de energie electrică. Preţul uni bec pe baterii porneşte de la 15 lei şi ajunge la 35 lei în cazul unei lanterne mai performante. Însă nu toţi românii cred că black out-ul va avea loc, dar recunosc totuşi că au provizii în caz că se şi întâmplă.

Comercianţii spun că este abia începutul în ceea ce priveşte aprovizionarea în caz de blackout. Asta înseamnă că preţurile lanternelor şi al bateriilor, de exemplu, vor creşte în următoarea perioadă din cauza cererii prea mari.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt