Românii i-au trimis mesaje dure europarlamentarului german Guido Reil

Românii i-au trimis mesaje dure europarlamentarului german Guido Reil

Românii au reacţionat negativ în număr mare după discursul anti-România al unui eurodeputat german. Discursul europarlamentarului a avut loc în timpul unei dezbateri cu privire la aderarea României şi Bulgariei la Schengen. După numărul mare de comentarii al românilor, Guido Reil şi-a închis pagina de Facebook.

După discursul care a supărat o întreagă Românie, eurodeputatul şi-a postat discursul şi pe pagina de Facebook. Guido Reil a zis că România este Vestul Sălbatic şi că este ţara cu cea mai mare corupţie şi criminalitate. Românii s-a mobilizat şi au postat comentarii atât română, engleză cât şi germană în care i-au transimis că a jignit o ţară întreagă.

,,Nemţii ne privesc de sus… Nişte rasişti aproape toţi", ,,Corupţia domneşte la Bruxelles, în Germania trebuie curăţată peste tot", ,,Cu harta în mână tu nu ştii unde este România dar îţi permiţi să vorbeşti despre ea", ,,Comportamentul acestui bărbat este total anti-european. Putem înţelege cu toţii că acest bărbat este un clovn pentr ţara sa, Europa şi România", ,,Du-te acasă şi dormi", au fost doar câteva dintre mesaje pe care i le-au trimis internauţii pe pagina de Facebook a europarlamentarului german.

Aproape 1000 de comentarii au fost înregistrate doar la această postare, cea mai mare parte venind din partea românilor deranjaţi de discursul anti-România. La scurt timp după numărul mare de comentarii venite din partea românilor, eurodeputaul şi-a închis pagina de Faebook.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt