România de aur

România de aur

Week-end de vis pentru sportul românesc. David Popovici a atins un nou record mondial la nataţie, Simona Halep a reintrat în top 10 după câştigarea turneului din Toronto iar canotorii români au câştigat un număr impresionant de medalii la Europenele de la Munchen! Au avut însă o surpriză neplăcută pe aeroport. Nu au fost aşteptaţi de niciun oficial al Guvernului.

România a dat lovitura la Europenele de canotaj, după ce sportivii noştri au obţinut cinci medalii de aur şi trei de bronz.
Aurul european ne-a revenit şi în proba regină a canotajului, cea de 8+1.

Campioanele olimpice Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş şi-au respectat statutul şi la Europene. Federaţia Internaţională lea desemnat cele mai bune canotoare din lume.

Deşi au venit cu tolba plină de medalii, canotorii au avut parte de o surpriză neplăcută. Niciun reprezentant al Guvernului nu
a fost la aeroport pentru a le primi.

Simona Halep a obţinut o victorie uriaşă la Toronto, unde a învins-o pe BEatriz Maia Haddad din Brazilia. Sportiva a câştigat primul titul WTA 1000 după doi ani şi a urcat pe locul 6 la nivel mondial. Iar prestanţa Simonei a fost aplaudată minute-n şir de public!

La 17 ani, David Popovici, a reuşit să intre în istorie, după ce a câştigat medalia de aur în proba de 100 de metri liber la
Campionatul European de Nataţie pentru seniori de la Roma şi doborât şi recordul Mondial din această probă!

Sportivul s-a calificat şi în finala probei de 200 de metri liber, care va avea loc în această seară.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt