ROMÂNIA - BELARUS se joacă la PRIMA TV!

ROMÂNIA - BELARUS se joacă la PRIMA TV!

PROGRAM SPECIAL LA PRIMA NEWS, PRIMA TV ŞI PRIMA SPORT PE PARCURSUL ÎNTREGII ZILE, DEDICAT MECIULUI NAŢIONALEI

Zi cu emoţii mari pentru Naţionala de fotbal! După victoria cu Andorra, tricolorii au o singură opţiune marţi seară, în partida contra Naţionalei Belarusului: victoria.

Prima TV difuzează, în direct de la Arena Naţională, de la 21.45, partida tricolorilor. De la 19.15, Gabriel Coveşeanu (Cove), coprezentatorul emisiunii Primii Câştigă, se va afla la Arena Naţională şi va lua pulsul fanilor. În intervenţiile sale el va intra în legătură directă cu Diana Bart, aflată în studioul Prima TV, pentru a le arăta telespectatorilor care este atmosfera de la intrarea în stadion.

De la 20ş45, în Studioul UEFA, Alex Rădulescu, Gică Popescu, Florin Răducioiu si Viorel Moldovan analizează primul 11 trimis în teren de selecţionerul Edi Iordănescu. Partida de pe Arena Naţională este comentată de Costi Mocanu şi Emil Grădinescu. Imediat după meci, de la 23.30, Alex Rădulescu, Gică Popescu, Florin Răducioiu si Viorel Moldovan revin în Studio UEFA cu impresii la cald după partida tricolorilor, extrem de importantă pentru calificarea la Euro 2024.

La Prima News, la ora 09.30, Raluca Al-Haddad îl are invitat în platou pe jurnalistul Dragoş Borchină. De la 17:00, în direct de la Cluj, internaţionalul Ioan Sabău este invitatul lui Ciprian Aron, iar în avanpremiera meciului, în emisiunea Proiect de ţară: România de la ora 20:00, Sebastian Zachmann şi Costi Mocanu analizează, alături de jurnalistul sportiv Bogdan Cosmescu, şansele României la calificare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt