Român executat în stil mafiot

Român executat în stil mafiot

Crimă în stil mafiot într-un cartier al Romei! Victimă: un român, Ştefan Mihai Roman. Tânărul de 33 de ani mergea aseară spre casă. O motocicletă s-a oprit în dreptul lui şi ultimele sunete pe care le-a auzit au fost cele ale pistolului descărcându-se. Ucigaşul a tras două focuri de armă şi a plecat în trombă. Vă avertizez că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

E execuţie, spun carabinierii de la Roma, care merg pe două piste: droguri sau cămătărie.

Ştefan Mihai Roman, originar din Râmnicu Vâlcea, avea 33 de ani şi lucra la o firmă de construcţii. El locuia în nord estul capitalei italiene. Miercuri, în seara crimei, Ştefan se îndrepta spre casă şi mai avea doar câţiva metri pînă la uşă.

A auzit o motociletă apropiindu-se. Vehiculul, pe care erau doi bărbaţi, a oprit în dreptul lui. S-au auzit două focuri de armă, Apoi motocicleta s-a făcut nevăzută. Iar trupul lui Ştefan a rămas pe caldarâm.

Potrivit info dat de politistii care ancheteaza cazul, Miahi Stefan Roman avea antecedente penale pt mai multe infractiuni de furt in ultimii 4 ani. Iar pana acum dinamica faptelor le sugereaza anchetatorilor ca ar putea fi o reglare de conturi din cauza drogruilor acestia facand deseori raiduri la dealerii din acea zona.

Cartierul în care locuia Ştefan Roman, Casal de’ Pazzi, este cunoscut ca fiind teritoriu al traficanţilor de drofuri, iar operaţiunile poliţiei sunt frecvente.

Nu este prima execuţie de acest fel. Presa italiană face legătura între crima de miercuri seară şi cea de acum doi ani, când alt român, Adrian Pascu, a fost împuşcat mortal după acelaşi tipar.

În 2014, Adrian Pascu povestea într-o emisiune televizată cum a intrat în lumea interlopă din Roma. Metoda crimei, spune presa italiană, este în tiparul crimei organizate.

În ultimele trei luni, o nouă spirală a violenţei, venită după o perioadă de linişte datorată desfiinţării marilor grupuri criminale, sperie locuitorii şi alertează autorităţile. În noaptea de miecuri spre joi, rudele şi prietenii lui Ştefan Roman au fost interogate. Poliţia italiană vrea să afle dacă în ultimele zile de viaţă, victima a luat legătura cu persoane din lumea interlopă română sau străină.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt