Risc de prăbuşire în zona Pasajului Unirii

Risc de prăbuşire în zona Pasajului Unirii

Planşeul din zona Pasajului Unirii din Capitală se poate surpa oricand. Circulaţia în zonă e restricţionată pentru reparatii! Motivul? S-a spart o ţeavă, iar asflatul s-a tasat. Ca să evite orice pericol, poliţiştii au decis să închidă total două benzi de circuaţie. În zona traficul a devenit un coşmar care se va prelungi pe perioadă nedeterminată, după cum spun autorităţile.

Zona Unirii din Capitală pare blestemată. Aproape în fiecare săptămână apare un accident. De această dată, fix lângă pasajul Unirii aproape că s-a surpat asfaltul. O ţeavă spartă le-a dat bătăi de cap muncitorilor care au spart betonul. Poliţiştii au închis banda a treia din intersecţia dintre strada Halelor şi Splaiul Independeţei şi au restricţionat traficul şi la intersecţia dintre Bulevardul Corneliu Coposu şi I.C. Brătianu.

După ore întregi de muncă inginerii au descoperit că apa se inflitrase în asfalt. Acum fac verificări în toată zona unirii să se asigure că nu a fost afectat tot planşeul. Şoferii din Bucureşti sunt extrem de nemulţumiţi de modul în care arată şoselele din Capitală. Mulţi spun că nu se simt în siguranţă.

Expertizele tehnice făcute de reprezentanţii primăriei sectorului 4 arată că atât planşeul Unirii, cât şi Pasajul Unirii că aceste zone se încadrează în stare tehnică 4 ,adică nesatisfăcător. Concret, riscul de prăbuşire e mare.

foto: Primăria Sector 4

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt