Reţinut pentru proxenetism

Reţinut pentru proxenetism

Se folosea de naivitatea vârstei şi de faptul că proveneau din familii cu probleme. Le convingea apoi să se lase filmate în ipostaze indecente, în timpul unor transmisiuni live, pe chatul unei reţele de socializare. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 38 de ani care a profitat de mai multe adolescente pentru a câştiga bani frumoşi de pe urma lor. Astăzi, poliţiştii de la Combaterea Crimei Organizate l-au ridicat pe individ şi l-au dus la audieri.

Poliţiştii de brigada de combatere a crimei organizate Timiş au aflat de afacerea pusă la cale de timişorean de la tatăl uneia dintre fete. Oamenii legii au reuşit să îl depisteze pe individ şi au început să îl monitorizeze. Apoi au descins atât la locuinţa tânărului cât şi la un alt apartament din Timişoara unde se bănuieşte că ar fi fost înfiinţat un studio de videochat.

Poliţiştii au aflat că tânărul a racolat mai multe tinere pe care le-a convins că pot câştiga uşor bani dacă se dezbracă în faţa unei camere video conectata la un chat de pe o reţea de socializare. Cel putin 4 victime au fost până acum indentificate, fetele având vârste cuprinse 15 şi 16 ani.

Banii pentru întâlnirile online dintre copile şi clienţi intrau în contul timişoreanului. Fetele primeau doar câteva zeci de lei.

Atât fetele cât şi suspectul au fost audiaţi la sediul DIICOT Timişoara. Oamenii legii au ridicat din locuinţa tânărului un calculator, o unitate de stocare dar şi un telefon.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt