Relaţie scandaloasă la şcoală

Relaţie scandaloasă la şcoală

Acuzaţii grave la adresa unui profesor de muzică, în vârstă de 44 de ani, de la un liceu din Balş. El a fost arestat preventiv după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de 15 ani. Cea care a anunţat poliţia a fost mama fetei, care a aflat despre relaţia secretă a celor doi. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Profesorul preda muzică la Liceul „Petre Pandrea” din Balş şi a fost ridicat de oamenii legii chiar de la catedră. Se afla în faţa elevilor, în sala de curs, când poliţiştii au descins la şcoală şi l-au dus la audieri. Colegii sunt şocaţi.

Dascălul şi eleva sa ar fi fost împreună de şase luni. Soţia sa, cu care este căsătorit de 25 de ani, este plecată la muncă în străinătate. Mama copilei de 15 ani a fost cea care a aflat despre relatia celor doi şi a cerut ajutorul poliţiştilor. Rudele au aflat întreaga poveste după ce bărbatul a fost ridicat de poliţişti.

Initial, profesorul a fost retinut pentru 24 de ore, dar magistraţii au decis apoi arestarea preventiva pentru 30 de zile. Profesorul are un fiu poliţist. La liceul din Balş predă muzică de peste 20 de ani. În timpul liber cânta la nunţi şi botezuri şi era activ în mediul online, unde posta fotografii şi videoclipuri. Cât despre eleva, ea va putea beneficia de şedinţe de consiliere cu psihologul şcolii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt