Reglare de conturi cu focuri de armă în Galaţi

Reglare de conturi cu focuri de armă în Galaţi

Scandal cu focuri de armă pe o stradă din centrul Galaţiului. Doi bărbaţi au ajuns la spital, răniţi, după o reglare de conturi începută într-o cafenea din oraş. Unul dintre ei l-a împuşcat pe celălat cu un pistol cu bile de cauciuc. La rândul său, acesta a ripostat şi l-a atacat cu un cuţit. Vă avertizez, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Între cei doi bărbaţi ar exista o duşmănie mai veche, iar conflictul a escaladat rapid de la vorbe la fapte. După ce s-au luat la ceartă în cafenea, au mutat scandalul în stradă. Aici s-au alergat unul pe altul, pentru ca apoi să se atace fiecare cu ce armă avea. Unul dintre a lovit cu un cuţit, celălalt a tras cu un pistol cu bile.

Locatarii din blocul la parterul căruia se află cafeneaua nici nu şi-au dat seama prima dată ce se întâmplă. Imediat după incident, pistolarul a fugit cu o maşină. Alertată, Poliţia a început căutarile. Bărbatul care a folosit pistolul a fost găsit în zona spitalului, unde mergea pentru ca medicii să-i trateze rănile. Tot acolo a ajuns şi cel pe care l-a împuşcat.

Oamenii legii continuă cercetarile pentru a afla cine a început scandalul şi se aşteaptă ca ambii protagonişti să invoce autoapărarea. Cel care a tras cu pistolul deţinea arma legal. Între timp a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor şi lovire şi alte violente.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt